Іноземця у Харкові підозрюють у кількох злочинах

П'ятниця, 9 грудня 2016, 07:34
Йому повідомлено про підозру у скоєнні порушення недоторканості житла, нанесенні умисних легких тілесних ушкоджень та крадіжці
Іноземця у Харкові підозрюють у кількох злочинах

Нагадаємо, що в середині листопада до поліції звернувся 26-річний іноземець, який повідомив про напад раніше знайомого йому чоловіка.

За словами т.в.о. начальника Немишлянського ВП полковника поліції Андрія Ліхачова, слідством було встановлено, що того вечора 24-річний зловмисник прийшов до потерпілого забрати документи і ключі від свого автомобіля «Mercedes». Підійшовши до дверей помешкання опонента, він почав стукати та вимагати відчинити, а потім вибив двері ногами та увійшов до квартири. Поваливши господаря поштовхом на підлогу, правопорушник наніс йому кілька ударів в обличчя та по голові, а коли потерпілий вибіг з квартири, щоб покликати на допомогу, скористався його відсутністю та забрав з собою ноутбук та сумку.

Правопорушнику повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 162 (порушення недоторканості житла), ч. 2 ст. 125 (умисні легкі тілесні ушкодження) та ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, - повідомив Андрій Ліхачов. – Максимальне покарання за цими статтями визначає позбавлення волі на строк до 3-х років.

Раніше повідомлялось, що кілька арабів 27 листопада побили на вулиці кількох жінок.

comments powered by HyperComments