У Харкові ліквідували підпільний цех з фальсифікатом

Середа, 14 грудня 2016, 20:12
У Харкові припинено діяльність підпільного цеху з виробництва фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів з використанням обладнання для їх масового виробництва.
У Харкові ліквідували підпільний цех з фальсифікатом

Як повідомили «Справжній варті» у прес-службі  ГФС України, сСпівробітники податкової міліції Офісу великих платників податків у Харкові спільно із працівниками Нацполіції в рамках розслідування кримінального провадження за ч.1 ст.199 КК України встановили, що по території Харківської області здійснюється транспортування лікеро-горілчаних виробів з підробленими марками акцизного податку України.

За результатами перевірки встановлено, що у Харкові діє підпільний цех з виробництва фальсифікованого алкоголю, організований 43-річний жителем Харківщини.

На підставі ухвал суду проведено обшуки на території цеху, за місцями проживання організатора, співучасників та в їх автотранспортних засобах.

За результатами обшуків вилучено 8 тисяч літрів спирту та 805 літрів виготовленої рідини з характерним запахом спирту, приладдя для виготовлення фальсифікованих ЛГВ та автотранспортні засоби, якими здійснювалось транспортування фальсифікованих ЛГВ. Загальна сума вилучених ТМЦ складає понад 1,6 млн грн.

Тривають слідчі дії.

comments powered by HyperComments