Невідомі викрали рарітетне старовинне авто

П'ятниця, 16 грудня 2016, 16:42
Злочин стався в Краснокутському районі
Невідомі викрали рарітетне старовинне авто

Вчора о 23-00 до чергової частини надійшло телефонне повідомлення від 28-річного жителя смт Краснокутськ про те, що невідомі особи незаконно заволоділи його автомобілем «ІЖ-пікап», який знаходився біля магазину.

Під час оперативних заходів працівники сектору карного розшуку та групи швидкого реагування зупинили розшукуваний автомобіль та затримали 29-річного раніше судимого чоловіка.

У кишені куртки підозрюваного працівники поліції виявили пакунок з майже 1 грамом коноплі. Як пояснив власник, наркотик він зберігав для власних потреб. Вилучене направлено на дослідження.

Слідчим Краснокутського відділення поліції відкриті кримінальні провадження за двома статтями Кримінального кодексу України: ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту) та ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом).

Максимальне покарання згідно з санкціями даних статей передбачає до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що в Харкові судитимуть двох винахідливих викрадачів автівок. Двоє молодих людей, одному з яких 21, а другому – 29 років, розробили план викрадання автомобілів зі штрафмайданчика.

comments powered by HyperComments