Керівник підприємства спричинив місцевій раді збитки на 210 000 гривень

Вівторок, 20 грудня 2016, 10:39
Він не перевірив виконання ремонтних робіт за договором підряду
Керівник підприємства спричинив місцевій раді збитки на 210 000 гривень

Збитки були нанесені Великобурлуцькій селищній раді.

Як повідомили в поліції, ході перевірки комунального водопровідно-каналізаційного підприємства працівники Великобурлуцького відділення поліції спільно з працівниками прокуратури виявили факт службового недбальства з боку керівника підприємства.

Посадовець через несумлінне ставлення до виконання службових обов’язків забезпечив проведення технічного та авторського нагляду під час виконання ремонтних робіт за договором підряду без фактичної перевірки відповідності якості виконання робіт будівельним нормам та правилам і прийняв відповідні роботи, чим спричинив матеріальні збитки на загальну суму 209 339 гривень.

Слідчим Великобурлуцького відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 367 (службове недбальство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до від 2 до 5 років позбавлення волі. Досудове слідство триває.

Нагадаємо, що у Харкові засуджено підполковника-хабарника, який отримав неправомірну вигоду за обіцянку не перешкоджати діяльності підприємства (ч. 2 ст. 368 КК України).

comments powered by HyperComments