Крадія мобільних телефонів зловлено на "підставі"

Середа, 21 грудня 2016, 06:03
Правоохоронець представився нареченим дівчини, у якої вкрали мобілу
Крадія мобільних телефонів зловлено на "підставі"

У переході станції метро «Палац Спорту» 23-річна місцева мешканка відчула поштовх у спину, а з навушників телефону перестала лунати музика. Озирнувшись, дівчина побачила, що від неї віддаляється молодик, який щось ховає у рукаві своєї куртки.

Розгублена жінка негайно звернулася до співробітника поліції метрополітену, який на той момент здійснював обхід території, та вказала на можливого правопорушника.

Подзвонивши на мобільник потерпілої, правоохоронець представився її нареченим та запропонував винагороду за нібито «знайдений» зловмисником телефон. На зустріч поліцейський прийшов із працівниками слідчо-оперативної групи Немишлянського відділення поліції.

У зловмисника вилучили речовий доказ.

- За даним фактом відкрито кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років, - розповів заступник начальника Немишлянського ВП полковник Сергій Волобуєв.

Нагадаємо, що вуличні крадіжки та дрібний розбій залишаються найрозповсюдженими злочинами у регіоні. Так 6 грудня близько 18-40 в приміщенні центральної аптеки на вулиці Пушкінській невідомий вирвав з рук жінки 1600 гривень. По «гарячих слідах» правоохоронці затримали 19-річного мешканця міста Харкова. Підозрюваний свою провину повністю визнав. У нього був вилучений речовий доказ.

comments powered by HyperComments