Двоє молодиків напали на перехожого, побили та заволоділи його майном

Середа, 21 грудня 2016, 13:12
Затримано парубків, віком 17 та 22 роки
Двоє молодиків напали на перехожого, побили та заволоділи його майном

Було встановлено, що мешканці Харківської області о 18-30 на вулиці Біблика здійснили розбійний напад на 18-річного харків’янина. Неповнолітній розбишака вдарив незнайомця рукою по голові, внаслідок чого потерпілий впав на землю. Розбійники завдали численних ударів руками та ногами в область тулуба та голови, спричинивши жертві закритий перелом хребта. Потім неповнолітній відібрав мобільний телефон вартістю більше 2300 гривень.

Правоохоронці провели комплекс оперативно-розшукових заходів та відпрацювали всі можливі місця збуту краденого майна. В одному з ломбардів вдалося отримати інформацію про зловмисників. Як стало відомо, вони виручили за крадений мобільний 800 гривень. Речовий доказ вилучено. Гроші, одержані злочинним шляхом, підозрювані встигли витратити на власні потреби.

– Згідно чинного законодавства громадянам повідомлено про підозру у скоєнні даного злочину та обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна, – повідомив начальник Індустріального ВП Сергій Денисенко.

Нагадаємо, що раніше двоє невідомих застосувавши фізичну силу заволоділи золотим ланцюжком харків'янина уночі на вулиці Дарьяльская біля магазину "Посад".

comments powered by HyperComments