Постраждалі в нових ДТП - двоє літніх пішоходів померли, дітям 5-ти та 7-ми років надано меддопомогу

Вівторок, 20 грудня 2016, 17:11
Поліція з’ясовуює обставини та причини ДТП
Постраждалі в нових ДТП - двоє літніх пішоходів померли, дітям 5-ти та 7-ми років надано меддопомогу

19 грудня о 09-45 у Слобідському районі на перехресті вулиці Польової та вулиці Дніпровської 35-річний водій автомобіля «Фольксваген» скоїв наїзд на двох пішоходів: 64-річну жінку та 76-річного чоловіка.

Внаслідок пригоди постраждалих з тілесними ушкодженнями доставили до медичного закладу. Пізніше з лікарні повідомили, що обидва пішохода від отриманих травм померли.

Цього ж дня о 18-00 на 55 км автодороги Чугуїв – Мілове за селом Первомайське Шевченківського району також сталася дорожньо-транспортна пригода.

32-річний водій автомобіля «УАЗ», рухаючись в напрямку міста Куп’янська, через несправність автомобіля з’їхав на узбіччя дороги, зупинився, включив аварійні вогні та почав ремонтувати автомобіль. У попутному напрямку рухався автомобіль «ВАЗ-2106», під керуванням 48-річного водія, який не впорався з керуванням та зіткнувся з «УАЗом».

Внаслідок пригоди постраждало троє пасажирів автомобіля «ВАЗ»: 28-річна жінка, двоє хлопчиків 5-ти та 7-ми років, а також 24-річна пасажирка водія автомобіля «УАЗ». Постраждалих після надання медичної допомоги відпущено додому, - повідомили в поліції.

comments powered by HyperComments