Поліція затримала чергового викрадача телефонів

Четвер, 22 грудня 2016, 18:42
Телефони з рук у місті "рвуть" не тільки молодики у пенсіонерів, але й літні чоловіки у хлопців
Поліція затримала чергового викрадача телефонів

В Індустріальному районі вранці на вулиці до 25-річного хлопця підійшов незнайомець та попросив телефон для здійснення термінового дзвінка. Взявши телефон до рук, чоловік швидко втік у невідомому напрямку.

Самостійно наздогнати чоловіка потерпілий не зміг, тому вирішив звернутися за допомогою до поліцейських. В Індустріальному відділі поліції потерпілий надав прикмети зловмисника і правоохоронці одразу розпочали пошукові заходи.

В ході проведеної оперативної роботи в одному з ломбардів правоохоронці знайшли викрадену річ та вийшли на слід підозрюваного. Ним виявився 52-річний мешканець району. Чоловік не має постійного місця роботи, а таким чином вирішив підзаробити грошей.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі.

Раніше а вулиці Леся Сердюка невідомі напали на 31-річну жінку. Вони повалили її на землю, нанесли кілька ударів в обличчя, заволоділи її золотою каблучкою, мобільним телефоном та грошима.

comments powered by HyperComments