Суд розгляне справу поліцейського, який керував автомобілем, що спричинив ДТП з двома загиблими

П'ятниця, 23 грудня 2016, 18:15
Двоє пасажирів Москвича (чоловік та дружина) загинули під час зіткнення з патрульним автомобілем
Суд розгляне справу поліцейського, який керував автомобілем, що спричинив ДТП з двома загиблими

Нагадаємо, що ДТП сталася 10 липня поточного року близько 4 години ранку. Автомобіль Тойота Пріус патрульної служби з перевищенням швидкості рухався вул. Сумською та на перехресті з вул. Динамівською допустив зіткнення з Москвичем-2141.

Як повідомив начальник управління прокуратури області Іван Тарасов, досудовим розслідуванням встановлено, що після зіткнення Тойота змінила напрям руху та зіштовхнулася з автомобілем Саманд. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди двоє пасажирів Москвича (чоловік та дружина) загинули. Водій Москвича, двоє патрульних, а також водій і пасажир Саманду отримали тілесні ушкодження.

Прокуратура скерувала до Дзержинського районного суду м. Харкова обвинувальний акт за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб (ч. 3 ст. 286 КК України).  Максимальна санкція статті передбачає 10 років позбавлення волі. Наразі підозрюваний - 22-річний лейтенант поліції, находиться під вартою.

Нагадаємо, що екс-голова НП Хатія Деканоідзе заявила, що цих патрульних, якщо їх визнають винними, ніхто прикривати не стане. 

 
comments powered by HyperComments