Водій резонансного ДТП затриманий, перебуває в Ізоляторі тимчасового тримання - поліція

Середа, 28 грудня 2016, 11:16
У момент скоєння ДТП він знаходився у стані алкогольного сп’яніння
Водій резонансного ДТП затриманий, перебуває в Ізоляторі тимчасового тримання - поліція

27 грудня на окружній дорозі поблизу селища Кулиничі 36-річний водій автомобіля «Тойота» виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ-2102» під керуванням 35-річного мешканця Дергачівського району.

Внаслідок ДТП на місці пригоди загинула 8-місячна дитина - пасажирка автомобіля «ВАЗ». Також постраждали та були доставлені до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги батьки дівчинки.

У чоловіка виявлена закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, відкритий перелом гомілки. У жінки - закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку.

Водій «Тойоти» затриманий, перебуває в Ізоляторі тимчасового тримання. У момент скоєння ДТП він знаходився у стані алкогольного сп’яніння.

Факт події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років ув’язнення, - повідомили в поліції.

Нагадаємо, що сім'я немовля, яке загинуло від п'яного водія, в важкому стані - інформація лікарів.

 

comments powered by HyperComments