У селі Іванівка виявлено тіло 25-річної жінки з травмами голови

Четвер, 29 грудня 2016, 13:16
Черговая трагедія на любовному "фронті": вбив співмешканку палицею по голові
У селі Іванівка виявлено тіло 25-річної жінки з травмами голови

У скоєнні злочину правоохоронці викрили та затримали 50-річного співмешканця постраждалої. Встановлено, що 25-річна жінка з чоловіком разом вживали спиртні напої. Раптом між подружжям виникла сварка, яка переросла у бійку. В результаті чоловік декілька разів вдарив жінку палицею по голові. Від отриманих ударів потерпіла втратила свідомість.

Травми виявились несумісними з життям. Жінка померла, так і не прийшовши до тями.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

 Відносно затриманого обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Раніше в Зміївському районі тілесні ушкодження чоловіку нанесла дружина. Як з’ясувалося, зранку чоловік пішов з друзями випити, по обіді прийшов додому, став ображати і бити дружину, дітей. Жінка так розлютилася на чоловіка, що схопилася за ніж.

За підозрою у вбивстві 39-річної жительки Богодухівського району працівники місцевої поліції затримали 34-річного раніше судимого співмешканця загиблої. Співмешканці розпивали спиртні напої, потім виник конфлікт. Чоловік схопив зі столу кухонний ніж та завдав ним удар.

Також 62-річний рецидивіст відсидить 10 років за те, що ледь не вбив колишню дружину. Під час застілля між ними виник конфлікт. Чоловік взяв зі столу ніж та вдарив жінку у груди. Потім, злякавшись відповідальності, заштовхав її у шафу та втік.

 

 

 

comments powered by HyperComments