Розшукується вбивця на велосипеді. Поліція просить у громадян допомоги

П'ятниця, 6 січня 2017, 08:47
Подія сталася 5 жовтня о 19-30 біля будинку № 171 на вулиці Полтавський шлях, де невстановлена особа здійснила постріл в голову 24-річному молодику
Розшукується вбивця на велосипеді. Поліція просить у громадян допомоги

Нагадаємо, що річ йде про курсанта факультету військової підготовки НТУ ХПІ. Після реанімації, за словами військових, хлопець вижив.

У скоєнні вказаного злочину підозрюється чоловік віком 35-40 років, середньої статури, який був одягнутий у чорну спортивну куртку з капюшоном та чорні штани. Він рухався на велосипеді вітчизняного виробництва по маршруту руху від місця скоєння злочину – будинок № 171 по вул. Полтавський шлях – вул. Коробельна – Григорівське шосе – пров. Іжевський – прилеглий приватний сектор.

Слідчим Новобаварського відділу поліції ГУНП України в Харківській області проводиться досудове розслідування по кримінальному провадженню, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 15, ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України.

Інформацію, що стосується вказаного злочину, можно надати до Новобаварського відділу поліції за адресою: м. Харків, пр. Любові Малої, 45, або за телефонами: 370-21-25, 370-41-30, 102 або іншим зручним способом.

 

comments powered by HyperComments