Хто стріляв? У центрі Харкова поліцейські затримали молодика за порушення громадського порядку

Неділя, 8 січня 2017, 16:26
7 січня близько 20:25 до Шевченківського відділу поліції в місті Харкові надійшла інформація про те, що на вулиці Університетський невідомий порушує громадський порядок та кидається у бійку до пересічних громадян.
Хто стріляв? У центрі Харкова поліцейські затримали молодика за порушення громадського порядку

Правопорушника було затримано та доставлено до місцевого відділу поліції. Поліцейські встановили особу молодика. Ним виявився студент одного з харківських вузів. З показань свідків встановлено, що правопорушник знаходився у стані алкогольного сп’яніння.

Відносно 25-річного чоловіка складено адміністративні протоколи за ст. 173 (дрібне хуліганство) та ст. 178 (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді), ст. 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події. Рішення буде прийнято згідно з чинним законодавством, повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

Як повідомляла «Справжня варта», у суботу ввечері в районі площі Конституції – поряд з магазином «Покровський» виникла бійка. На місце прибули співробітники патрульної поліції, проте кілька людей заступилися за порушника спокою. Користувачі мережевих пабліків, котрі стали свідками події, повідомили, що молодий чоловік стріляв. У поліції факт стрілянини заперечили, однак підтвердили, що в районі вулиці Університетської бійка була.

comments powered by HyperComments