Вкрав у бабусі останню бензопилу

Середа, 11 січня 2017, 19:31
Переліз через паркан на територію домоволодіння потерпілої
Вкрав у бабусі останню бензопилу

Поліцейські Золочівського району викрили у скоєному 37-річного жителя села Мартинівка, який своїми діями завдав збиток майже на 6 тисяч гривень.

До чергової частини надійшло повідомлення від жителя смт Золочів про те, що невідомі викрали майно з домоволодіння його бабусі.

Під час проведених оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 37-річний раніше судимий житель Золочівського району.

Під час досудового розслідування було встановлено, що чоловік переліз через паркан і потрапив на територію домоволодіння потерпілої. Зірвавши петлі замка, він проник до літньої кухні, звідки викрав перфоратор, шуруповерт, бензопилу та точильний верстат.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

Раніше повідомлялось, що хлопець обікрав стареньку: виніс телевізор і пилосос. В іншому селі зловмисник проник до дачного будинку, пошкодив вікно, виламав решітку і викрав електроінструмент. У господаря зникла електрична дриль, пилка, газонокосарка, чайник і магнітола.

comments powered by HyperComments