Випили разом - побили - відібрали куртку

Четвер, 12 січня 2017, 18:39
Поліція затримала двох "гоп-стопщиків"
Випили разом - побили - відібрали куртку

Вночі до Індустріального відділу поліції надійшла інформація, що біля станції метро «Індустріальна» громадянин просить допомоги. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Слідством встановлено, що потерпілий напередодні познайомився з двома чоловіками. Під час спільного вживання алкогольних напоїв невідомі напали на 28-річного заявника, вдарили по обличчю, відібрали куртку та зарядний пристрій.

У ході розшукових заходів поліцейські оперативно встановили та затримали осіб, причетних до скоєння грабежу. Ними виявилися безробітні, раніше неодноразово судимі за майнові злочини та вживання наркотиків харків’яни, віком 33 та 25 років.

Речові докази вилучені та повернуті заявникові.

Начальник Індустріального відділу поліції Сергій Денисенко розповів, що за даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 6 років позбавлення волі. Зловмисників затримано в порядку ст. 208 КПК України та їм повідомлено про підозру у скоєнні даного злочину. На даний час чоловіки перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

 

comments powered by HyperComments