Вбивцю літнього сімейного подружжя засуджено до довічного ув'язнення

Четвер, 26 січня 2017, 10:40
Вбив заради наживи. Викрав телефони і золоті прикраси
Вбивцю літнього сімейного подружжя засуджено до довічного ув'язнення

Такий вирок виніс Балаклійський районний суд 28-річному чоловіку за умисне вбивство подружжя та нанесення тяжких тілесних ушкоджень 54-річному сусіду загиблих.

Досудовим розслідуванням встановлено, що влітку минулого року підозрюваний з корисливих мотивів проник до помешкання сімейної пари,72 та 74 років, та наніс їм металевим кутником тяжкі тілесні ушкодження. Потім викрав з помешкання два мобільні телефони і золоті прикраси. Та не встиг зловмисник зникнути з місця скоєння злочину, як до помешкання потерпілих завітав 54-річний сусід. Щоб приховати сліди злочину, підозрюваний наніс кутником декілька ударів незваному гостю.

Подружжя загинуло на місці, чоловіка в тяжкому стані було доставлено до лікарні.

Через декілька годин в ході проведення розшукових заходів поліцейські затримали 28-річного зловмисника.

В рамках кримінального провадження, відкритого за ч.2 ст. 15, п. 9 ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство), п. 1, п. 4, п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство двох або більше осіб) Кримінального кодексу України, Балаклійський районний суд призначив чоловіку покарання у вигляді довічного позбавлення волі, - повідомилив  поліції.

Як повідомлялось раніше, заарештовано підозрюваних у вбивстві 66-річної бабусі. Здобиччю зловмисників стали 600 доларів США, 1 тис. 600 грн. та близько 40 г золотих виробів.

comments powered by HyperComments