У Харкові розкрито розбійний напад на таксиста, скоєний іноземними студентами

Субота, 28 січня 2017, 10:47
Погрожуючи ножем, 20 та 22-річні хлопці відібрали у 48-річного таксиста мобільний телефон, Wi-Fi роутер та гаманець, в якому було 500 гривень.
У Харкові розкрито розбійний напад на таксиста, скоєний іноземними студентами

Як розповів начальник Немишлянського відділу поліції, 13 січня вночі двоє невідомих викликали таксі. Коли таксист приїхав на вказану адресу, очікувані пасажири приставили йому ножа до шиї та заволоділи майном.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів оперативники відділу кримінальної поліції встановили особи зловмисників та їх місцезнаходження. Ними виявились 20 та 22-річний громадяни іншої держави, студенти одного з харківських вишів.

Речові докази вилучено.

Зловмисникам вже повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років із конфіскацією майна.

У судовому порядку відносно підозрюваних обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави, повідомили у Відділі комунікації поліції Харківської області.

 

 

comments powered by HyperComments