«Если ты пьешь с ворами – опасайся за свой кошелек»: під Харковом вбили пенсіонера заради дрілі

Справжня варта  |  Вівторок, 31 січня 2017, 04:55
Мешканець селища Високого, що під Харковом, продовжвав зустрічати Новий рік. У той роковий день – «на трьох» зі своїми знайомими. Один з них, як з'ясувалося потім, був знайомим ще й правоохоронним органам.
«Если ты пьешь с ворами – опасайся за свой кошелек»: під Харковом вбили пенсіонера заради дрілі

Після застілля гості розійшлися... Але згодом повернулися... Було це 24 січня.

...А 27 числа до поліції зателефонувала жінка: вона знайшла бездиханне тіло свого 67-річного чоловіка з різаною раною голови.

Слідством встановлено: повернувшись, гості через вікно просочилися у будинок. Хазяїн уже спав. А щоби він раптом не прокинувся, про всяк випадок забили його молотком. Й упевнившись, що дідуган вже «склеїв ласти», забрали електроінструменти, мобільний телефон і гроші. Опісля чого, зрозуміло, втекли.

Оперативникам вдалося затримати осіб, які скоїли вбивство. Ними виявилася парочка безробітних, 42-х та 35-річного місцевих мешканців селища Південного (що поруч з Високим). Один із них, до речі, рецидивіст – вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Порушене кримінальне провадження за ч. 2 п. 6 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Обом громадянам вручені письмові повідомлення про підозру в скоєнні вбивства і пограбування. Їм «світить» максимальне покарання – довічне позбавлення волі.

Речові докази вилучені. Слідство триває.

comments powered by HyperComments