Уже через кілька хвилин після повідомлення про інцидент на Олексіївці відбулась оперативна нарада - ХОДА

Субота, 18 лютого 2017, 11:36
У нараді взяли участь керівництво облдержадміністрації, представники Національної поліції, СБУ та прокуратури Харківської області.
Уже через кілька хвилин після повідомлення про інцидент на Олексіївці відбулась оперативна нарада - ХОДА

Про це розповів заступник голови ХОДА Олександр Скакун, передає прес-служба ХОДА.

В ніч з 17 на 18 лютого працівники Національної поліції «КОРД», ГУ НП у Харківській області, патрульної поліції та СБУ затримали 11 осіб.

До  Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено інформацію  за ст. 296 ч. 4 КК України. ХОДА контролюватиме розслідування.

За словами Олександра Скакуна, ситуація в області стабільна, а будь-які зазіхання на громадський порядок будуть припинятися.

Нагадаємо, що 17 лютого о 21-34 на колі тролейбусів на пр. Перемоги, 73 сталася сутичка між представниками ГО «Східний Корпус» і невідомими у камуфляжі. Під час сутички екс-боєць батальйону "Донбас" Олег Черкашин вистрілив в Ігоря Пушкарьова, водія роти "Східного корпусу". Пушкарьов госпіталізованийПоліція назвала хуліганством стрілянину на Олексіївці, у якій задіяні представники "Донбасу" і "Східного корпусу".

На сьогодні загрози життю пораненому бійцю немає, але він перебуває у важкому стані. Також Внутрішній Корпус батальйону Донбас відхрестився від бійця, який поранив представника "Східного Корпусу".

comments powered by HyperComments