Правоохоронці знайшли одразу два автомобілі, які розшукували

Середа, 22 лютого 2017, 03:59
Інспектори Управління превентивної діяльності спільно з інспекторами групи по розкриттю незаконних заволодінь Слобідського відділу поліції на вулиці Кільцевій зупинили автомобіль Deo Lanos, який з листопада 2016 року (згідно даних Єдиного реєстру досудових розслідувань) перебуває у розшуку.
Правоохоронці знайшли одразу два автомобілі, які розшукували

Автомобіль доправлено до Слобідського відділу поліції. Розшукувалася автівка за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

На стаціонарному посту «Кемпінг» інспекторами сектору реагування патрульної поліції під час нагляду за дорожнім рухом виявлено автомобіль ВАЗ-2101 під керуванням 26-річного харків’янина. При перевірці документів за наявними базами встановлено, що даний автомобіль значиться у розшуку з 2015 року. На місце події викликано слідчо-оперативну групу. Водія та транспортний засіб доставлено до Харківського відділу поліції. Випадок зареєстрований в Журналі єдиного обліку, повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

comments powered by HyperComments