Засуджено вбивцю, який за 8 грн. забив монтировкою пенсіонерку/ Доповнено

Четвер, 2 березня 2017, 12:07
Близько 4 години ранку зловмисник вдерся до квартири 78-річної знайомої та забив її до смерті монтировкою
Засуджено вбивцю, який за 8 грн. забив монтировкою пенсіонерку/ Доповнено

Але з пенсії знайшов тільки 8 грн.

Балаклійський районний суд Харківської області визнав винним 42-річного мешканця Балаклії в розбої, поєднаному з проникненням у житло, та умисному вбивстві з корисливих мотивів (ч. 4 ст. 187, п. 6 ч. 2 ст. 115 КК України).

Вбивство сталося у с. Андріївка Балаклійського району в липні 2016 року. Близько 4 години ранку зловмисник вдерся до квартири 78-річної знайомої та забив її до смерті монтировкою.

Напередодні чоловік випадково зустрів стару знайому на вулиці. Зловмисник знав бабусю з дитинства - колись вони мешкали по-сусідству. Жінка поскаржилася йому на своє здоров'я та життя. Чоловік розповів, що працює масажистом та запропонував їй допомогу. Прийшов до неї додому - полагодив телевізор, закріпив люстру. Зробив бабусі масаж.

Через кілька днів, дізнавшись, що жінка отримала пенсію, злодій вирішив заволодіти її грошима.

"До населеного пункту, де мешкала жертва, він прибув першим електропотягом. На справу прихопив металеву монтировку. Щоб не залишати відбитків, вдягнув рукавиці.     Коли вбивця намагався відчинити вхідні двері монтировкою, бабуся почула шум, прокинулася та встала з дивана. Злодій кілька разів вдарив її монтировкою по голові. Жінка впала те перестала подавати ознаки життя. Чоловік обшукав квартиру, але із грошей знайшов тільки 8 грн.", - розповів  Е. Миргородський.

Наступного дня тіло бабусі виявила соціальна працівниця, яка навідалася до неї додому.

Раніше повідомлялось, що в цьому ж селі вівчарка покусала чотирирічну дитину. Малюк загинув.

Нагадаємо, що батько молотком вбив сина, поки той спав/ Фото.

 

comments powered by HyperComments