Селяни косять коноплю мішками/ Фото

Четвер, 9 березня 2017, 11:07
Вони пояснюють, що годують коноплею кролів, худобу, а також вживають самі
Селяни косять коноплю мішками/ Фото

Але розміри зібранного "для власного споживання" вражають.

Так, у 22-річного безробітного мешканця селища Хорошево поліцейські виявили 10 кілограмів канабісу в висушеному стані, 10 літрів опію ацетильованого, 3 банки з речовиною рослинного походження в сухому подрібненому стані з характерним запахом коноплі, головки маку, 2 літри готової для вживання наркотичної речовини, а також лотки з проростаючими коноплями в кількості 200 штук.

Слідчими Харківського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Ізюмська місцева прокуратура скерувала до Дворічанського районного суду області обвинувальний акт за фактом незаконного виробництва, виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів (ч. 3 ст. 309 КК України).

Як розповів заступник керівника місцевої прокуратури Олександр Михалік, в ході досудового розслідування встановлено, що 52-річний мешканець району зберігав вдома майже 25 кілограмів  особливо небезпечного наркотичного засобу - канабісу.

Зловмисник пояснив правоохоронцям, що нібито заготовлював коноплі для того, щоб годувати кролів.

comments powered by HyperComments