Справу рекетирів фермерів передано до суду

Понеділок, 27 березня 2017, 05:59
Два спритних податківця "розвели" фермерів а 50 тис. грн.
Справу рекетирів фермерів передано до суду

Заступник начальника райподаткової разом з підлеглою, начальником відділа, у грудні-січні 2016-2017 років "працювали" з фермерами по типовій схемі. Спочатку вони попереджали їх про майбутню перевірку та одержували згоду від фермерів її не проводити за хабар. А потім повідомляли, що знайшли якісь порушення, і за відмову зафіксувати їх знову отримували гроші.

За словами начальника управління прокуратури області Івана Тарасова, спочатку заарештували жінку-підлеглого під час передаіч хабара, потім - її начальника.

Прокуратура передала справу да Красноградського районного суду.

Раніше "справжня Варта" писала про факт затримання хабарників прокуратурою області спільно зі співробітниками УСБУ в області. Як розповів начальник управління прокуратури області Іван Тарасов, жінку затримали "на гарячому" під час передачі їй другого грошового траншу - 8 тис. грн. Загальна сума неправомірної вигоди склала 20 тис. грн.

Нагадаємо також, що шахраї видають себе за помічників перших осіб Головного управління ДФС в Харківській області. Невідомий, який видавав себе за помічника начальника ГУ ДФС в Харківській області Миколи Рибакова, подзвонив  на одне з харківських підприємств. Чоловік залишив контактний телефон (095) -373-81-20, за якими підприємці могли поговорити з псевдоначальніком фіскальної служби області. Коли директор фірми зателефонував за вказаним номером, йому відповів чоловік, який представився Рибаковим Миколою Володимировичем, який попросив у підприємців 1500 доларів США, які нібито необхідні для столичних перевіряючих.

 

 

 

comments powered by HyperComments