Під Харковом знайшли лісовую "заначку"/ Фото

Вівторок, 28 березня 2017, 11:08
Майже 170 дубів та ясенів таємно підготували на продаж
Під Харковом знайшли лісовую "заначку"/ Фото

Незаконна порубка лісу у лютому-березні велася на території відразу трьох сільрад - Ков`язької, Огульцівської та Черемушнянської Валківського району , і за цими фактами заведені кримінальні справи за ст. 246 КК України.

За попередніми даними сума збитків становить понад півмільйона гривень.

Раніше "Cправжня Варта" писала. як "вільний" лісоруб з Золочева нарубав 100 дерев.  У злочині викрито 40-річного мешканця селища Золочів, раніше неодноразово судимого.

За вказаним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ст. 246 (незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що раніше під Золочевим знайдено склад нелегальної лісопродукції. Кримінальне провадження було відкрито відносно посадових осіб одного з управлінь лісового та мисливського господарства, які привласнили майно підприємства при здійсненні порубки лісу, його реалізації та проведенні аукціонів з реалізації деревини.

Відносно лісоруба з Старосалтівського лісництва ДП "Вовчанське лісове господарство"  заведена кримінальна справа. Збитки оцінені в понад 30 тис. грн. Він без дозволів напиляв собі дубів і кленів.

comments powered by HyperComments