У Харкові одночасно "замінували" суди, прокуратуру і навіть приватний будинок/ Фото, Доповнено

Вівторок, 28 березня 2017, 13:11
Поліція перевіряє повідомлення
У Харкові одночасно "замінували" суди, прокуратуру і навіть приватний будинок/ Фото, Доповнено

Інформація про нібито закладені вибухівки у будівлях Шевченківського району Харкова та в Зміївському, Харківському, Дергачівському районах області надійшла до служби 102 сьогодні о 9:35.

Як раніше писала «Справжня Варта», 10 березня інформація про начебто закладену вибухівку в адмінбудівлі ХОДА надійшла до поліції 10 березня о 12:40.

За вказаною адресою виїжджала слідчо-оперативна группа Київського відділу поліції та вибухотехніки, - повідомили у ГУНП.

Як повідомили у поліції, жодних вибухових речовин не виявлено.

Також поліція зловила "мінера" супермаркету "Клас". Раніше не судимий безробітний чоловік, маючи намір, спрямований на порушення функціонування громадських закладів торгівлі, зателефонував до оператора служби «102» та повідомив про закладення вибухівки в одному з місцевих супермаркетів, розташованому на проспекті Московському.

30 січня близько 10:30  інформація про начебто закладену вибухівку в адмінбудівлі ХОДА надійшла до поліції близько 10:30. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група, експерти-вибухотехніки. Жодних вибухових пристроїв або речовин правоохоронці не виявили.  Раніше 25 січня перевіряли на вибухівку ринок на проспекті Тракторобудівників. Раніше бомби не знашли у будівлі ветеранів СБУ за адресою вул. Академіка Проскури, 1а з`явилася ввечері 13 грудня. В Управлінні Південної залізниці бомбу теж не знайшли.

 

comments powered by HyperComments