Поліція затримала крадіїв «Toyota» і «Lexus»

Четвер, 30 березня 2017, 12:02
Вони викрадали автівки саме цих марок, а потім за 25 процентів від вартості пропонували повернути їх власникам
Поліція затримала крадіїв «Toyota» і «Lexus»

Організатором групи виявився 34-річний мешканець Луганської області. 29 березня увечорі правоохоронці разом із ним затримали двох його подільників 40 та 26 років. У зловмисників вилучено викрадений автомобіль «Toyota RAV4», гроші, спеціальний електронний пристрій для зчитування кодів сигналізації, зброя, психотропні засоби, - повідомив голова ГУНП у Харківській області Анатолій Дмитрієв.

Операцію проведено працівниками Управління карного розшуку обласного главку поліції спільно з СБУ .

Як раніше писала «Справжня Варта», поліція розшукувала крадів елітних автомобілів. Двоє підозрюваних об'явлені в розшук.

Розшукувані підтримують стосунки з раніше засудженими особами, обізнані з методами конспірації, можуть мати у власності пристрої для примусового відмикання замків дверцят автомобілів, алгоритмічні «кодграбери» різного типу автомобільної сигналізації та виносні блоки керування автомобілем, що дає можливість повністю керувати автомобілем.

На території м. Харкова та області мають гаражі, бокси, діяльність яких пов’язана з розбиранням та продажем запчастин на автомобілі іноземного виробництва, а також займаються знищенням, підробкою або заміною номерів вузлів та агрегатів транспортних засобів.

comments powered by HyperComments