23-річний молодик обікрав півсела

Середа, 5 квітня 2017, 15:10
Поліцейські забрали нього купу мобільних телефонів, крадені електроінструменти, газонокосарку, скутер.
23-річний молодик обікрав півсела

Під час досудового розслідування встановлено, що зловмисник причетний ще до низки крадіжок.

Крадене він сховав у помешканнях знайомих в селищі Безлюдівка та селищі Васіщево.

Сільского злодія затримано у селищі Хорошево. Слідчим відкриті кримінальні провадження за ч. 3 ст.185 (крадіжка) та за ч. 2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, - повідомили у ГУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта», селянин відключив рідне село від телефонного зв'язку - він вирізав кабель на металобрухт. Завдяки його діям частина селища втратила доступ до телефону.

Також 28-річний безробітний місцевий з Краснокутська  встиг обікрасти вісім домовладінь, пока його не спіймали поліцаї. Він тягнув у сусідів все, що "погано лежить".

Раніше селянин чотири дні поспіль обкрадав сусіда. Виніс у того з будинку все, що зміг, навіть шифер. Подія сталася в Дергачівському районі, у селищі Вільшани. Господар був відсутній вдома близько чотирьох днів.

У Федорівці та на Старом Салтові /Вовчанський район/ затримано серійного крадія з садових товариств.

34-річний харків’янин зривав навісні замки, проникав до дачних будинків, сараїв та привласнював електроінструменти, кабелі та інші дрібні речі, які можна було б продати. Викрадене перевозив до Харкова та збував. Усього він встиг обірасти 15 домівок.

comments powered by HyperComments