Марокканська мафія добралася до "Плазми"

Субота, 8 квітня 2017, 07:01
Поліція затримала одного з марокканців-студентів, які пограбували свого, з Мароко
Марокканська мафія добралася до "Плазми"

31 березня близько другої години ночі марокканець разом зі своїми друзями зустріли біля нічного клубу "Плазма" знайомого - ще одного громадянина Марокко. Зловмисник відвів 22-річного земляка в сторону від клубу та почав лупцювати. Потім ззаду вдарив по голові пляшкою з-під горілки. Від удару потерпілий впав на землю. Розбійники витягли з кишені жертви мобільний телефон "IPhone 6 Gold" та зникли.

Затримали одного із підозрюваних неподалік міста Умань. Зловмисник, щоб уникнути відповідальності за скоєне, мав намір на власному авто залишити територію  України. Встановлюються всі обставини справи та особи, причетні до злочину.

Досудове розслідування проводиться за ч. 4 ст. 187 КК  України (розбій, спрямований на заволодіння майном, вчинений групою осіб та поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень).

Як повідомили у прокуратурі, до України підозрюваний приїхав на навчання, але його відрахували з інституту за порушення умов навчального договору та погану успішність.

Як раніше писала «Справжня Варта», у Харкові активізувались грабіжники, які нападають на мужиків.

Харківські поліцейські затримали 29-річного мешканця Харкова, який напередодні відібрав у літнього чоловіка гаманець із 150 гривнами всередині.

У Головному управління Нацполіції у Харківській області зазначили, що жертві пограбування - 55 років, напад стався у Шевченківському районі міста..

Невдовзі силовики відкрили кримінальне провадження за статтею "грабіж". Речові докази вилучили.

Схожий інцидент стався у Новобаварському районі Харкова.

До поліції із заявою звернувся 57-річний мешканець Солоницівки Дергачівського району.

"Чоловік розповів, що на вулиці до нього підійшов невідомий та вихопив з рук барсетку, в якій знаходили гроші та мобільний телефон", - розповіли правоохоронці.

Оперативна робота дала свій результат: силовики затримали підозрюваного, яким виявився 35-річний безробітний із Великобурлуцького району Харківської області.

Злочин розслідується за кримінальною статтею "грабіж".

Раніше повідомлялося, що невідомий зловмисник пограбував кредитну установу, розташовану на вул. Євгена Котляра.

comments powered by HyperComments