Поліція зловила водія, який збив пішохода і втік з місця ДТП

Вівторок, 11 квітня 2017, 15:43
Поліцейські спочатку знайшли Шкоду з характерними ознаками аварії, потім її власника
Поліція зловила водія, який збив пішохода і втік з місця ДТП

Нагадаємо, що 7 квітня 2017 року, о 20 годині 10 хвилин, невідомий керуючи автомобілем поблизу Московський проспект, 181 на Московському проспекті здійснив наїзд на 41-річного чоловіка. Від отриманих у результаті ДТП травм потерпілий помер на місці.

Як повідомили у патрульній службі, поблизу тіла загиблого патрульні знайшли державний номерний знак транспортного засобу,

Знайдений правоохоронцями автомобіль Skoda Octavia мав характерні ознаки причетності до дорожньо-транспортної пригоди, такі як розбите лобове скло та вм’ятина на капоті. Крім того, автомобіль не мав переднього номерного знаку, натомість, символи заднього номеру співпадали з символами номерного знаку, який патрульні знайшли на місці дорожньо-транспортної пригоди.

Як повідомили сьогодні у ГУНП, протягом доби співробітники Управління превентивної діяльності ГУНП в Харківській області встановили та затримали 36-річного зловмисника.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Як раніше писала «Справжня Варта», 6 квітня близько 23.30 біля будинку на Московському проспекті, 35  36-річний водій таксі, керуючи автомобілем Daewoo Sens, на пішохідному переході скоїв наїзд на 17-річну дівчину Потерпілу із закритою черепно-мозковою травмою та забоєм грудної клітини госпіталізовано.

2 лютого на проспекті Московському,275 водій ВАЗу збив жінку. Від отриманих ушкоджень вона загинула на місці, - повідомляється в оперативній довідці ХОДА.

comments powered by HyperComments