Засуджено грабіжника продуктової крамниці на Студентській

Середа, 12 квітня 2017, 19:26
Він вдарив ножем продачиню
Засуджено грабіжника продуктової крамниці на Студентській

Московський районний суд визнав його винним у розбої та засудив до 9 років позбавлення волі з конфіскацією.

Як розповів керівник місцевої прокуратури №4 Володимир Купріянов, зловмисника засуджено до 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

"Прокуратура довела в суді, що на початку грудня 2015 року чоловік у медичній масці та з ножем у руках зайшов до однієї із продуктових крамниць поблизу ст. м. "Студентська". Він підійшов до продавчині, схопив її за плече і, погрожуючи ножем, почав вимагати віддати виручку. Жінка відкрила касу  та почала діставати гроші. Щоб прискорити процес, зловмисник кілька разів вдарив її ножем по руках", - повідомив В. Купріянов.

Здобиччю розбійника стали майже 7 тис. грн.

Як раніше писала «Справжня Варта», 15 березня о 19:00 до чергової частини Київського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що до приміщення кредит-кафе, розташованого на вулиці Сумській, зайшов невідомий та, погрожуючи, предметом схожим на гранату, заволодів майже 12 тисячами гривень.

О 21:44 до Холодногірського відділу поліції від касира кредитної установи, розташованої на вул. Євгена Котляра, надійшла аналогічна інформація про скоєння розбійного нападу. Невідомий заволодів 2 тисячами гривень та втік.

Також поліціянти затримали грабіжника у камуфляжі і в масці/ Фото. Він, погрожуючи пістолетом, пограбував пошту.

comments powered by HyperComments