Вбивцю з 12 Квітня засуджено до 8 років

Неділя, 16 квітня 2017, 07:06
Вбив товариша, пограбував
Вбивцю з 12 Квітня засуджено до 8 років

Тіло він скинув у лісопосадці поблизу тролейбусної зупинки.

До цього вони разом випивали у кафе.

Як пояснив вбивця, після кафе вони посварилися. Щоб довести свою правоту, зловмисник витягнув ножа, який носив з собою,  та наніс своєму опоненту кілька ударів у шию та обличчя. Від отриманих травм товариш помер на місці.

Потів забрав у жертви телефон і здав його до ломбарду.

Орджонікідзевський районний суд м. Харкова визнав винним 34-річного, раніше судимого за обіг наркотичних речовин харків'янина, в умисному вбивстві та крадіжці (ч. 1 ст. 115, ч. 1 ст. 185 КК України), - повідомили у прокуратурі.

Подія сталася у вересні 2016 року.

Як раніше писала «Справжня Варта», селянин зарізав товариша і викинув його у водойму. Його п'яна злість вилилася в 19 ударів ножем.

Також жінку зарізали в п'ятидесяти метрах від дому.

Як розповів керівник Чугуївської місцевої прокуратури Дмитро Колодинський, за попередніми даними в ніч з 8 на 9 квітня 30-річня жінка разом з друзями відпочивала в одному з місцевих кафе. Там вона познайомилася з чоловіком, з яким поїхала на таксі до себе додому. Однак  до квартири вона так і не потрапила.

Тіло жінки знайшли на лавочці перед будинком. Експерти встановили, що вона померла від трьох ножових поранень у груди, - повідомили у прокуратурі.

У ГУНП додали, що відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство).

comments powered by HyperComments