Безробітні викрали будівельників і вимагали з них викуп

Четвер, 20 квітня 2017, 07:02
Їхню платоспроможність вони оцінили в 150 тис. грн.
Безробітні викрали будівельників і вимагали з них викуп

Як повідомили у прокуратурі, спочатку вони викликали майстра до себе додому нібито для ремонту, а коли той прийшов з помічником -  відлупцювали ремонтників, зв'язали їм руки та відібрали цінні речі. Загрожуючи вбити одного з будівельників та згвалтувати його співмешканку, почали вимагати 150 тис. грн. Бранець зателефонував родичам та попросив терміново перерахувати на його банківську картку гроші. 

Дочекавшись, коли на рахунок надійшли кошти, двоє зловмисників разом з власником картки пішли до банку.

У відділенні банку жертві вдалося привернути до себе увагу та попросити про допомогу. Співробітники фінустанови викликали поліцію.

Рішенням суду двох зловмисників засуджено до 4 років і 1 місяця позбавлення волі, третього - до 4 років за гратами.

Як раніше писала «Справжня Варта», товариш віддав викрадачам 190 тисяч доларів за звільнення товариша.

За словами потерпілого,28 березня 2017 року о 20:30 до чергової частини звернувся 45-річний харків’янин з заявою про те, що о 14:00 на вулиці Культури невідомі зв’язали його друга, посадили в автомобіль «ВАЗ-2109» та вивезли у невідомому напрямку. Через деякий час заявникові подзвонили на мобільний телефон та почали вимагати викуп за викраденого.

Після того як гроші були віддані викрадачам, заручника відпустили. Вони висадили потерпілого біля однієї з заправок на вулиці Кільцевий шлях.

comments powered by HyperComments