У водія знайшли Макарова

Субота, 22 квітня 2017, 07:04
Водія з Дніпропетровської області перевірили на стаціонарному посту «Кемпінг» в селищі Високий
У водія знайшли Макарова

Під час перевірки документів з’ясувалося, що водієм автомобіля «MERSEDES» є 56-річний мешканець Дніпропетровської області. Під час огляду у 23-річного пасажира виявлено пістолет Макарова з 6 набоями.

Для з’ясування усіх обставин події чоловіків доставили до Харківського відділу поліції.

Вилучене направлено до експертів-криміналістів.

Факт події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, - повідомили у ГУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта», засуджено грабіжника аптек, який протягом 2015-2016 років скоїв серію розбійних нападів на аптеки у Московському, Київському та Шевченківському районах міста.

За словами представників прокуратури,  він у медичній масці заходив до аптеки, підходив до провізора та, погрожуючи пістолетом травматичної дії, вимагав відкрити касу. Звідти забирав усі гроші та тікав. В одній із аптек на вул. Салтівське шосе, крім готівки, розбійник забрав із собою майже на 9 тис. грн. ліків, що містять наркотичні речовини.

До цього затримано Холодногірського розбійника. 39-річний рецидив грабував аптеки і ломбарди за однією схемою:  забігав до приміщення установи та, погрожуючи працівницям ножем, заволодівав грошима та золотими виробами. Слідчим Холодногірського відділу поліції відкриті кримінальні провадження за ч. 3 ст. 186 (грабіж) та ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 12 років з конфіскацією майна.

comments powered by HyperComments