Засуджено одного з титушек, який бив євромайданцівців

П'ятниця, 21 квітня 2017, 16:38
Він отримав покарання у вигляді 8 років позбавлення волі та зобов'язаний відшкодувати на користь держави 2 тис. 460 гривен за проведення експертиз
Засуджено одного з титушек, який бив євромайданцівців

Прокуратура довела у суді, що 6 квітня 2014 року зловмисник перебував на вул. Сумській біля пам'ятника Т.Г. Шевченку, де проходили збори активістів Євромайдану. Коли почалася хода, він разом з іншими антимайданівцями заблокував прохід вул. Сумською. Погрожував активістам, викрикував у їх сторону образи та кидав у них шматки землі та каміння.

Правоохоронці створили так званий "коридор" для безпечного руху євромайданцівців, проте зловмисник, відштовхуючи працівників міліції, прорвався через "коридор" та почав безпричинно лупцювати активістів руками і ногами. Потім  побив одного із євромайданівців пляшкою по голові.

Згідно висновків судово-медичної експертизи потерпілий отримав контузію, гематому повік та крововилив правого ока.

Справа слухалася у Дзержинському районні суді м. Харкова.

Як раніше писала «Справжня Варта», нещодавно був побитий активіст харківського «Антимайдану».

23 лютого до чергової частини Шевченківського відділу поліції надійшла інформація з міської лікарні про те, що до них поступив 44-річний чоловік з тілесними ушкодженнями. За його словами, він був побитий невідомими. Медиками була констатована закрита черепно-мозкова травма, забита рана лобної області, забиття грудної клітини.

comments powered by HyperComments