Поліцейський напідпитку стріляв на Гвардійців Широнінців

Вівторок, 25 квітня 2017, 12:46
Поліція перевіряє інформацію і з'ясовує деталі події
Поліцейський напідпитку стріляв на Гвардійців Широнінців

Подію зафіксовано учора, 24 квітня, о 16:40 за повідомленням громадян на вулиці Гвардійців Широнінців.

Попередньо відомо, що чоловік з ознаками алкогольного сп'яніння.і посвідченням поліцейського вступив у конфлікт з трьома громадянами.

Після стрілянини ті відібрали у поліцейського зброю і здали його колегам.

Як повідомляють у патрульній службі, він в цей день мав вихідний.

Як повідомили у ГУНП, не вказуючи на приналежність того, хто стріляв, до поліції, правоохоронці виявили 36-річного чоловіка, який поводив себе зухвало та хуліганив. Зі слів очевидців, під час конфлікту хлопець в стані алкогольного сп’яніння зробив один постріл у землю з травматичної зброї. Постраждалих осіб не має.

Зброю вилучено та направлено на експертне дослідження. Наразі вирішується питання щодо кваліфікації правопорушення та встановлюються обставини події.

Як раніше писала «Справжня Варта», поліція затримала стрілка з метро. 31-річний мешканець Харківської області стрілив з травматики у ногу пасажиру на станції метро «Південній вокзал». Він був у стані алкогольного сп’яніння.

Нагадаємо, як інший молодик, випивши, постріляв з вікна гуртожитку на Будівельній з пістолета. . Як з’ясували поліцейські, стріляв з вікна кімнати гуртожитку 22-річний чоловік, який знаходився в стані алкогольного сп'яніння. Хлопець здійснив декілька пострілів з травматичного пістолету в повітря. Усі дозвільні документи на зброю в наявності.

Раніше було затримано вбивцю з Москалівки/ Фото ВІДЕО. Пристрелив людину на зупинці. Тричі вистрелив.

comments powered by HyperComments