Армійський ящик зі снарядами у смітті виявився "декором"/ Фото, Доповнення

Середа, 3 травня 2017, 10:03
На місці події працювала вибухо-технічна служба, але згодом поліція повідомила, що це такий "сувенір"
Армійський ящик зі снарядами у смітті виявився "декором"/ Фото, Доповнення

2 травня, близько 18-ї години, патрулюючи місто, поблизу одного із сміттєвих контейнерів, на проспекті Юбілейному, полісмени помітили підозрілу валізу. При перевірці предмету, у валізі, патрульні виявили предмети, схожі на боєприпаси у кількості пяти одиниць.

Правоохоронці огородили місце знаходження небезпечних предметів та викликали слідчо-оперативну групу і спеціалістів із вибухо-технічної служби. Небезпечну знахідку вилучили, - повідомили у патрульній службі.

Але 3 травня у ГУНП повідомили, що "у дерев’яному ящику знаходилися декоративні пляшка і стакани, виконані з фарфору у вигляді боєприпасів".

Як раніше писала «Справжня Варта», Харків наповнили "нічийні" вибухові пристрої. Днями вибухівку було знайдено в двох місцях, в недобудові і в занедбаному будинку.

Раніше харків'янин зібрав арсенал зброї для самооборони.  37-річний мешканець смт Південний Харківського району зібрав: корпус гранати "Ф-1", запал до неї, 80 набоїв різного калібру, обріз гладкоствольної мисливської рушниці, гладкоствольна мисливська рушниця, 2 револьвери кустарного виробництва,7 барабанів до револьверів під патрони різного калібру, корпус учбової гранати.

Нагадаємо, що під Харковом троє селян підірвалися на гранаті.

Селяни товаришували, щось пили, доки один з них не додумався видернути чеку з РГД-5.

 

comments powered by HyperComments