Затримано дачного крадія

Вівторок, 9 травня 2017, 06:01
29-річний безробітній у пошуках випивки обікрав дачу
Затримано дачного крадія

Про подію заявив власник дачу у Вільшанах. Він побачив, що хтось вкрав у нього моток алюмінієвого дроту вагою три кілограми.

Підозрюваний неодноразово скоював аналогічні злочини та відбував за них покарання. Він відразу зізнався у крадіжці та вказав, що моток дроту встиг здати на метал. Речові докази правоохоронці вилучили.

Слідчим Дергачівського відділу поліції відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Як раніше писала «Справжня Варта», викрито крадія майна з приватних домівок. Брав бензин, електроінструмент, але не гребував і дрібницями.

Встановлено, що 29-річний чоловік підібрав ключі та проник до нежитлового будинку, що розташоване в селі Дорошівка та належить 60-річному чоловіку. Звідти зловмисник скоїв крадіжку запчастин до мотоциклу, мопеду, алюмінієвого посуду, а також 10 літрів бензину.

Друге повідомлення надійшло від 46-річного постраждалого. Його будинок також знаходиться у цьому ж селі. Невідомий зірвав замок з дверей та викрав болгарку, шуруповерт, бензопилу.

Також було затримано серійного дачного крадія з Харкова. Їздив в села обкрадати дачі.

comments powered by HyperComments