У Харкові затримано банду розбійників, які жорстоко побили поліцейського на Танкопія/ Відео

П'ятниця, 12 травня 2017, 10:39
Поліція ловила їх чотири місяці
У Харкові затримано банду розбійників, які жорстоко побили поліцейського на Танкопія/ Відео

Про це повідомив начальник ГУ НП в Харківській області Анатолій Дмитрієв у своєму фейсбуці.

За його словами, до складу банди входило вісім жителів Харкова та Харківської області віком від 18 до 22 років. Поліція підозрює їх у скоєнні 13 розбійних нападів та 6 пограбувань.

"Злочинну діяльність парубки розпочали у вересні минулого року. Чоловіки серед ночі під загрозою пістолета нападали на перехожих біля будинків, на вулицях та у під’їздах. У своїх жертв вони відбирали гроші, мобільні телефони та особисті речі. Одну з жінок злодії спочатку пограбували а потім ще й зґвалтували.

На рахунку зловмисників також зухвалий напад на інспектора Управління патрульної поліції м. Харкова /Василя Марковича - "Справжня Варта"/, який вони скоїли 9 грудня 2016 року біля під'їзду будинку на вулиці Танкопія. Під час нападу вони спричинили поліцейському тяжкі тілесні ушкодження. Він і дотепер перебуває у важкому стані та потребує коштовного лікування", - написав Дмитрієв.

Саме ці хлопці нещодавно побили чоловіка, який торгував морозивом.

Зараз зловмисники перевіряються на причетність до скоєння ще декількох розбійних нападів та пограбувань. Досудове розслідування за кількома статтями Кримінального кодексу України триває.

Як раніше писала «Справжня Варта», банда молодиків грабила по селах підприємців.

У грудні 2015 року двоє 24-річних мешканців с. Таранівка вчинили крадіжку, поєднану з проникненням у житло. Вночі молодики зайшли у двір та за допомогою лому відкрили двері у будинок. Звідти злодії викрали майже 300 доларів США та золоті вироби. У дворі зловмисники помітили автомобіль, вони розбили скло машини та забрали з салону відеореєстратор.

Також вони знайшли у будинку сейф з автоматом Калашнікова та набоями до нього, які забрали із собою. Загальна сума вкраденого склала майже 43,5 тис. грн.

Отримавши зброю один із чоловіків вирішив організувати банду та "заробляти" розбоями на життя. До її складу увійшли спільник по крадіжці та його брат-погодка.

Ще раніше у Харкові затримано банду юристів-рецидивістів.

Протягом 2014-2017 років зазначена група осіб налагодила стійку схему заволодіння житлом громадян. Вони підшукували квартири, власники яких померли, та від імені вже померлих людей підробляли договори купівлі-продажу, довіреності та заповіти з подальшим продажем нерухомості по підробленим документам.

comments powered by HyperComments