На Харківщині затримано "дитячого порнозбоченця", який видавав себе за 10-річну дівчинку

Середа, 17 травня 2017, 07:03
Лікарі рішатимуть, наскільки він психічно хворий
На Харківщині затримано "дитячого порнозбоченця", який видавав себе за 10-річну дівчинку

44-річному чоловіку, який уже був засуджений за розбещення неповнолітніх, висунуто підозру за ч.ч. 4, 5 ст. 301 КК України (зберігання та розповсюдження дитячої порнографії, вчинені повторно).

Встановлено, що протягом року чоловік через соцмережі займався поширенням дитячої порнографії. В «Одноклассниках» та «Вконтакте» під чужими іменами, в тому числі жіночими, він відкрив свої сторінки. А щоб легше контактувати з дітьми, під одним із «ніків» видавав себе за 10-річну дівчинку.

«Через мобільний інтернет на свій телефон  зловмисник скачував фото- та відеопорнографію, розміщав на своїх сторінках і пересилав «друзям» по соцмережам. В основному жертвами  збочинця ставали неповнолітні. З 8 встановлених епізодів його переписки в соцмережах 6 - стосувалися дівчаток 8-14 років, решта – молодих жінок»,- розповів Е. Миргородський.

Після звернення батьків постраждалих дітей та інших потерпілих до правоохоронців зловмисника викрили. У будинку, де він мешкає, вилучили мобільний телефон з дитячою порнографією та іншу апаратуру.

Наразі чоловік знаходиться у медичному закладі. Йому призначена судово-психіатрична експертиза. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, - повідомили у прокуратурі.

Як раніше писала «Справжня Варта», українцям заборонені Яндекс, Однокласники, Вконтакте.

Самі санкції підготовувала Рада національної безпеки і оборони України, а рішення Ради / від 28 квітня 2017 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)" / введено в дію Указом Президента України Петра Порошенка №133/2017 від 15 травня 2017 р.

comments powered by HyperComments