Водій Lexus Rx350 "програв" гонитву поліцейським

П'ятниця, 26 травня 2017, 15:05
Патрульні заблокували його на перехресті вулиць Академіка Барабашова та Валентинівської
Водій Lexus Rx350 "програв" гонитву поліцейським

Переслідували його декілька  екіпажів патрульних з Кільцевої дороги на Олексіївці, де Lexus Rx350 здійснив зіткнення з автомобілем Daewoo Lanos та поїхав з місця пригоди, - повідомляє «Справжня Варта».

У районі Салтівського шосе Кільцеву дорогу було перекрито вантажівкою. Протe, водій авто Lexus повернув з кільцевої на Салтівське шосе, продовжуючи рух на великій швидкості та грубо порушуючи правила дорожнього руху.

В районі будинку 128 В на проспeкті Тракторобудівників у місті Харкові авто Lexus зіткнувся з авто Fiat і знову поїхав з місця ДТП, створюючи небезпеку для всіх учасників дорожнього руху та йдучи на зіткнення зі службовими автівками поліцeйських.

Патрульним на автомобілях Toyota Camry та Toyota Prius вдалося зупинити автомобіль правопорушника шляхом блокування на перехресті вулиць Академіка Барабашова та Валентинівської.

У результаті пeрeкриття проїжджої частини службові автомобілі отримали механічні пошкодження.

За кермом Lexus Rx350 знаходився водій з явними ознаками алкогольного сп'яніння, який ніяким чином не зміг пояснити своїх дій та перебував у неадекватному стані. Патрульні викликали водієві бригаду швидкої медичної допомоги, яка прийняла рішення шпиталізувптт нeтвeрeзого чоловіка до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги імені Мещанінова.

Подія сталася увечорі 25 травня.

Як раніше писала «Справжня Варта», затримано відразу три сумнівних іномарки.

Документи містять ознаки підробки. Номера кузовів не відповідають реєстраційним свідоцтвам.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments