"Вільних лісорубів" штрафами і тюрмами на Харківщині не зупинити/ Фото, Відео

П'ятниця, 2 червня 2017, 07:03
Троє з Балаклії нарубали пару кубометрів деревини
"Вільних лісорубів" штрафами і тюрмами на Харківщині не зупинити/ Фото, Відео

До працівників оперативного підрозділу надійшла інформація, що неподалік вулиці Балтійської міста Балаклія невідомі здійснюють порубку дерев, - повідомляє «Справжня Варта»

Під час виїзду на місце події працівники поліції виявили трьох місцевих мешканців – 27, 30 та 46 років, які за допомогою спецтехніки та обладнання вирубували дерева не території лісового масиву міста Балаклія. Також на місці події правоохоронці виявили два вантажні автомобілі «ВАЗ-3303» та «УАЗ», в яких знаходилось близько двох кубів деревини.

З місця події вилучено дві бензопили та лісопродукцію. Вантажні автомобілі поміщено на майданчик для затриманого транспорту.

- За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 246 (незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк, - зазначив начальник Балаклійського відділу поліції Сергій Зінчук.

Як раніше писала «Справжня Варта», поліцейські зупинили на трасі вантажівку з нелегальним лісом.

Водій перевозив дуб-кругляк об’ємом приблизно 4 кубометри без будь-яких документів.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments