У Харкові з'явилися свої "ямакасі"

Середа, 7 червня 2017, 17:31
Двоє хлопців напідпитку перестрибували з велосипедом через турнікети метро
У Харкові з'явилися свої "ямакасі"

Але від поліціянтів "ускакати" далеко їм не вдалося, - повідомляє «Справжня Варта»

Як пояснили 20 та 22-річні "ямакасі", рекорди встановлювати вони не планували, а хотіли тільки пройти на платформу з велосипедом.

Правоохоронці зробили їм зауваження, на що ті відповіли нецензурною лайкою, стали агресивно себе поводити, перестрибнули через турнікет та почали створювати конфліктну ситуацію із громадянами.
Для припинення дій правоохоронці провели чоловіків до кімнати поліції та попередили про застосування спецзасобів у разі неприпинення агресивної поведінки. На попередження працівників поліції громадяни не відреагували. Правоохоронці викликали додатковий наряд патрульних поліцейських, склали адмінпротоколи. Громадян було доставлено до Київського відділу поліції.

Відносно обох складено адмінпротоколи за ст. 173 (дрібне хуліганство) КУпАП

Як раніше писала «Справжня Варта», на Харківщині внаслідок вибуху гранати пошкоджено балконне вікно у квартирі.

В ході проведення огляду місця події правоохоронці встановили, що невідомий на відстані близько 12 метрів від одного з житлових будинків на вулиці Горішного в місті Чугуїв з хуліганських мотивів кинув гранату в бік будинку. В результаті вибуху пошкоджено вікно балкону на першому поверсі. Вибухотехніки вилучили металеві уламки від гранати «Ф-1», запобіжне кільце та спусковий ричаг.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments