Майно пенсіонера здали на метал

Субота, 10 червня 2017, 06:01
У пошуках металобрухту безробітний обікрав 65-річного селянина
Майно пенсіонера здали на метал

Як повідомив начальник Вовчанського відділу поліції Ігор Зіненко, працівниками поліції було викрито раніше судимого за аналогічні та інші злочини 38-річного безробітного жителя міста Вовчанська, який звільнився умовно-достроково в 2017 році , - повідомляє «Справжня Варта».

З його слів стало відомо, що він вирішив піти до автодороги «Вовчанськ – Дігтярне», щоб назбирати металобрухту, а в подальшому його продати. Проходячи повз одного із дворів, в якому проживає знайомий зловмисника, вирішив зайти до нього в гості. Коли 38-річний чоловік впевнився, що знайомого нема вдома, він проник на подвір’я господаря і викрав металеві вироби.

Речові докази повернуті власнику.

Слідчим Вовчанського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Як раніше писала «Справжня Варта», винаймач залишив власника без даху над головою.

Начальник Шевченківського відділення поліції Андрій Ковалевський розповів, що зловмисник в подальшому продав шифер невідомому чоловіку з сусіднього села, а вилучені кошти витратив на власні потреби. На даний час збитки відшкодовані потерпілому.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments