На Харківщині пройшли масові обшуки

Четвер, 8 червня 2017, 17:06
Обшуки проводилися у 5-и районах області
На Харківщині пройшли масові обшуки

 Харківська місцева прокуратура №6 спільно із співробітниками Харківського ВП ГУНП України в області та УСБУ в області в ході розслідування кримінального провадження викрили та припинили діяльність мережі гральних закладів, - повідомляє «Справжня Варта».

За інформацією керівника місцевої прокуратури Андрія Яковлева, обшуки проведено в 5 гральних закладах на території Харківського, Зміївського, Первомайського, Вовчанського та Нововодолазького районів області. Вилучено 50 системних блоків, за допомогою яких здійснювався доступ до азартних ігор, 5 грошових терміналів та бухгалтерську документацію, в якій фіксувалися ставки та виграші відвідувачів закладу.

Всі гральні заклади надавали доступ до інтерактивного онлайн-казино та працювали під виглядом Інтернет-центрів.

"Наразі призначено низку судових експертиз, за результатами яких вирішиться питання щодо повідомлення про підозру організатору мережі гральних закладів та обрання йому запобіжного заходу", - розповів А. Яковлев.

Досудове розслідування проводиться за ч. 1 ст. 203-2 КК України – зайняття гральним бізнесом.

Як раніше писала «Справжня Варта», "обіграйку" прикрили під Харковом. Селищний ігрозал було замасковано під лотерею.

Раніше обіграйку знайшли у Мерефі під вивіскою кафе.

Начальник Харківського відділу поліції Ігор Назаренко зазначив, що робота закладу припинена. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 203-2 (заняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає штраф від 10 до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments