Судитимуть псевдо поліцейських

П'ятниця, 9 червня 2017, 15:33
Під виглядом правоохоронців вони займалися розбоєм
Судитимуть псевдо поліцейських

Узимку поточного року зловмисники, одягнуті у  камуфляжну форму, разом з вівчаркою зайшли у двір місцевого фермера. Представившись працівниками поліції, заявили дружині та матері господаря, що проводять слідчі дії. Фермера у цей час вдома не було, - повідомляє «Справжня Варта».

«Вони завели дружину господаря до літньої кухні, ударили її кулаком по голові, відібрали телефон, зняли з неї золоті прикраси і стали вимагати гроші. У цей  час свекруха, яка знаходилася на вулиці, встигла зателефонувати сину і повідомити, що у них «поліцейські». Після цього вона зайшла до кухні, адже звідти довго не виходила невістка. Псевдополіцейські зустріли старшу жінку кулаками і також відібрали телефон», - розповів начальник відділу Первомайської місцевої прокуратури Богдан Балюк.

Фермер, повернувшись додому, зрозумів, що у нього в гостях не поліцейські і став кликати сусідів на допомогу. Зловмисники збили його з ніг і зв’язали. Поки вони допитували господаря, вимагаючи грошей, прибігли односельці з вилами та лопатами.  Злякавшись натовпу, «гості» кинулися навтіки. Один із них, ховаючись від розлючених людей, забіг в очерет і близько години сидів у холодній воді. Його видала собака, що чекала свого господаря неподалік.

Селяни затримали обох заїжджих гастролерів і передали їх справжнім поліцейським.

Наразі обоє обвинувачені знаходяться під вартою.

Як раніше писала «Справжня Варта», вкрадений "калаш" спонукав молодиків створити власну банду.

Банда молодиків грабила по селах підприємців.

У грудні 2015 року двоє 24-річних мешканців с. Таранівка вчинили крадіжку, поєднану з проникненням у житло. Вночі молодики зайшли у двір та за допомогою лому відкрили двері у будинок. Звідти злодії викрали майже 300 доларів США та золоті вироби. У дворі зловмисники помітили автомобіль, вони розбили скло машини та забрали з салону відеореєстратор.

Також вони знайшли у будинку сейф з автоматом Калашнікова та набоями до нього, які забрали із собою. Загальна сума вкраденого склала майже 43,5 тис. грн.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments