На будівництві вбили людину

Неділя, 11 червня 2017, 07:03
Тіло 33-річного харків'янина знайдено на Новій Баварії
На будівництві вбили людину

За даними фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, - повідомляє «Справжня Варта».

Як повідомили у поліції,  подія сталася на проспекті Любові Малої.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Працівники поліції встановили особу загиблого. Ним виявився 33-річний харків'янин. Також на місті пригоди виявлено мобільний телефон, який належав померлому.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події. Для встановлення причини смерті чоловіка проводяться додаткові експертизи.

Як раніше писала «Справжня Варта», молодик вбив сусіда, завернув в лінолеум і намагався спалити у лісосмузі.

Вбивство сталося у грудні 2014 року. Зловмисник знаходився у себе на дачі, що розташована в одному з садових товариств поблизу с. Стара Гнилиця Чугуївського району. Коли на одну з ділянок приїхав 61-річний сусід, молодик запросив його відсвяткувати приїзд.

Також відпочинок на галявині під горілочку з огірками мало не завершився трагедією.

Правоохоронцям Київського відділу поліції вдалось встановити, що потерпілий разом зі своїм знайомим розпивали спиртні напої на галявині у Лісопарку. Раптом між ними виник конфлікт. 35-річний чоловік вдарив потерпілого пляшкою по голові, після чого вже на непритомному чоловікові підпалив одяг.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments