Генпрокуратура обшукує Головне управління Держгеокадастру в Харківській області

П'ятниця, 9 червня 2017, 16:42
Обшуки проводяться за обставинами кримінального правопорушення при виділенні земельної ділянки загальною площею близько 5 тис га
Генпрокуратура обшукує Головне управління Держгеокадастру в Харківській області

Крім управління, Генпрокуратура спільно з СБУ проводить обшуки його територіального підрозділу, однієї із районних державних адміністрацій цієї області, а також за місцем проживання службових осіб цих державних установ, - повідомляє «Справжня Варта»

За обставинами кримінального правопорушення земельні ділянки загальною площею близько 5 тис га, що перебували у постійному користуванні навчального закладу державної форми власності – Липковатівського аграрного коледжу, в порушення вимог ст. 149 Земельного кодексу України, виключенні із земель освіти і безпідставно включені до земель запасу, а в подальшому передані іншим особам у власність та користування.

Рішенням Харківського окружного адміністративного суду відповідні дії уповноважених осіб органів місцевої влади та контролю Харківської області визнані протиправними, - повідомили у прес-службі Генпрокуратури. 

Як раніше писала «Справжня Варта», ще одній чиновниці Харківської міськради повідомлено про підозру.

Її підозрюють у заволодінні за попередньою змовою групою осіб чужим майном у особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем. Службова особа - 38-річна начальниця відділу - державний реєстратор одного із Департаментів Харківської міської ради  - стала 9-ою підозрюваною у справі про "кооперативні схеми".

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти»

comments powered by HyperComments