На Маршала Рибалка обікрали квартиру

Понеділок, 12 червня 2017, 10:33
Крадія затримано
На Маршала Рибалка обікрали квартиру

В його кишенх патрульні знайшли золоті речі і гроші, - повідомляє «Справжня Варта»

Після повідомлення про крадіжку екіпажі патрульної поліції почали відпрацювання прилеглої до місця скоєння злочину території. Невдовзі, поблизу однієї з багатоповерхівок на вулиці Ощепкова, правоохоронці помітили чоловіка, який побачивши поліцейських, почав тікати.

Патрульні наздогнали втікача, яким виявився 35-річний громадянин. В результаті поверхневого огляду, поліцейські виявили у чоловіка грошові кошти та золоті прикраси, які викрали з квартири заявника.

Як раніше писала «Справжня Варта», судитимуть псевдо поліцейських.

Узимку поточного року зловмисники, одягнуті у  камуфляжну форму, разом з вівчаркою зайшли у двір місцевого фермера. Представившись працівниками поліції, заявили дружині та матері господаря, що проводять слідчі дії. Фермера у цей час вдома не було.

«Вони завели дружину господаря до літньої кухні, ударили її кулаком по голові, відібрали телефон, зняли з неї золоті прикраси і стали вимагати гроші. У цей  час свекруха, яка знаходилася на вулиці, встигла зателефонувати сину і повідомити, що у них «поліцейські». Після цього вона зайшла до кухні, адже звідти довго не виходила невістка. Псевдополіцейські зустріли старшу жінку кулаками і також відібрали телефон», - розповів начальник відділу Первомайської місцевої прокуратури Богдан Балюк.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments