П'яні, наркомани, швидка і КАМАЗ: ДТП у Харкові за добу /ФОТО

Середа, 14 червня 2017, 02:34
П'яний на іномарці врізався в карету швидкої допомоги.
П'яні, наркомани, швидка і КАМАЗ: ДТП у Харкові за добу /ФОТО

Аварія сталася на Московському проспекті навпроти ринку біля ст.м. «Масельського». Як повідомили «Справжню Варту» у прес-службі патрульної поліції, аварія сталася в ніч на 13 червня. Зіткнулися автомобілі Peugeot (швидка допомога) і Hyundai Sonata.

В результаті ДТП травмувалися водій швидкої допомоги і один з медиків. Іх госпіталізували у лікарню невідкладної допомогу з місця події. За попередніми даними, «швидка» рухалася в крайній правій смузі в бік ХТЗ з боку вул. Богдана Хмельницького. Назустріч їй їхав автомобіль Hyundai Sonata, який виїхав на зустрічну смугу. Водій «швидкої» намагався піти від удару, прийнявши вліво, але уникнути зіткнення не вдалося.

На місці знаходилася слідчо-оперативна група, а з водієм-винуватцем в лікарні перебували патрульні, аби він втік.

Ще один водій врізався в «Волгу». ДТП сталася біля стадіону «Металіст» на вулиці Плеханівській близько 21.00. Автомобіль Nissan Juke, рухаючись від вулиці Молочної у бік Державінської, врізався у припарковану «Волгу».

За інформацією правоохоронців, винуватець ДТП перебував у стані наркотичного сп'яніння. Постраждали двоє: сам водій-наркоман і його пасажир. Із закритою черепно-мозковою травмою, струсом, забиттям їх доставили в лікарню. Водій «Волги» не постраждав.

13 червня близько 10-ї години ранку на проспекті Льва Ландау КАМАЗ злегка прим'яв Chevrolet Cruze. Водій іномарки зупинився, щоб розвернутися, але зупинився в невстановленому для цього місці – на пішохідному переході. Що і стало причиною ДТП.

Ніхто з громадян не постраждав. На місці працювала поліція. Склали європротокол.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments