Екс-силовик "колекціонував" вдома набої до автоматів та пістолетів

П'ятниця, 16 червня 2017, 19:10
Всього у нього вилучено 573 набоїв різного калібру
Екс-силовик "колекціонував" вдома набої до автоматів та пістолетів

Обшуки були проведені працівниками Управління карного розшуку ГУНП в Харківській області спільно зі слідчими, - повідомляє «Справжня Варта».

Під час перевірки оперативної інформації у домоволодінні та гаражі, що належать 50-річному колишньому керівнику одного з підрозділів правоохоронних органів, виявлено 573 набої різного калібру до автоматів та пістолетів. Вилучене направлено на експертизу.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Мета зберігання та походження набоїв встановлюються.

Як раніше писала «Справжня Варта», при огляді салону «Ніссану» працівники поліції виявили у бардачку магазин для пістолета Макарова, споряджений п’ятьма набоями.

Керував автівкою 33-річний чоловік. Для встановлення усіх обставин на місце події викликали слідчо-оперативну групу Індустріального відділу поліції.

Також на проспекті Гагаріна впіймали чоловіків з арсеналом зброї.

Операція з затримання пройшла успішно завдяки професійності співробітників Управління карного розшуку та Основ'янського відділу поліції.

Володарі зброї - військовослужбовці-прикордонники. Їх виявили 2 червня, близько 8 години вечора. 

Затримані -  23 та 24-річні чоловіки. Вони поверталися з зони АТО додому. З собою вони мали 2 корпуси гранат "РГД-5", гранату "Ф-1", 3 підривачі УЗРГМ, 2 помпові рушниці російського виробництва без дозвільних документів, набої та ножі. 

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments